Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC verschijnt 28 april

De Monster Hunter Rise: Sunbreak-uitbreiding wordt 28 april uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc.

De uitbreiding vult de game met nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer, waaronder:

  • Een nieuw avontuur in een ver land - je zult moeten zeilen om de oorzaak van een vreselijke dreiging voor een koninkrijk aan de andere kant van de zee te ontdekken
  • Nieuwe vijanden arriveren, oude vijanden keren terug - Aangekomen in Elgado Outpost, ontdek je dat de abnormale gebeurtenissen die dit koninkrijk bedreigen, worden veroorzaakt door Malzeno, Lunagaron en Garangolm - angstaanjagende monsters die lokaal bekend staan als de Three Lords. Naast deze nieuwe vijanden moet je het ook opnemen tegen oude vijanden, want monsters uit de serie die niet in Monster Hunter Rise voorkomen, keren terug
  • Je vertrouwde Wirebug keert terug en is nuttiger dan ooit, met de toevoeging van nieuwe vaardigheden voor alle 14 wapentypes die een nieuw niveau van flexibiliteit en diepte brengen in de jachtactie.
  • Een kleurrijke cast van personages – Je nieuwe uitvalsbasis biedt een verscheidenheid aan locals om mee om te gaan, elk met hun eigen persoonlijkheid. Soms hebben ze de hulp van je jager nodig, en soms zijn zij degenen die jou helpen!

In april staat een nieuw digitaal evenement gepland om de laatste informatie over titelupdate 5 te delen.