FOK! Wat een weer: nog niet droog

winterbanner

Goedemorgen!

Vanochtend geldt er tot 9 uur code geel in het hele land wegens gladheid. Ook more komt deze code weer van stal.

In de ochtend is er veel bewolking en valt er regen of natte sneeuw, later wordt het droog in de ochtend. In het noorden is de zon nog even te zien. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten. Ook vanmiddag is het bewolkt en breidt een regengebied zich uit, in het noorden kan dan wat natte sneeuw vallen. Het wordt 4 graden, in het uiterste zuiden van Limburg kunnen dubbele cijfers worden gehaald.

Vanavond regent het op veel plaatsen en is er in het noorden natte seeuw mogelijk. Het kan daar dan ook glad worden, er is vooralsnog geen code voor afgegeven. De wind is iets gedraaid naar het oosten en is matig. In de nacht naar vrijdag regent het oip veelplaatsen en wederom is er in het noorden natte sneeuw, er geldt vanaf middernacht code geel in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Holland.

De minimumtemperatuur ligt tussen het vriespunt in het noorden tot 9 graden in het zuiden. Zaterdag lijkt een droge da te worden, daarna wederom neerslag en weinig zon. Tot morgen!

Mooi winters uitzicht over het water in Purmerend (Foto: Pukeko)
Mooi winters uitzicht over het water in Purmerend (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.