De Eerste Wereldoorlog als RTS met The Great War: Western Front

Ontdek hoe elke beslissing de frontlinie van de Eerste Wereldoorlog beïnvloedt in de RTS The Great War: Western Front. In de video 'Commanding the Western Front' leiden senior producer Ted Morris, hoofdontwerper Chris Becker, senior ontwerper Patrick Pannullo en senior contentontwerper David Kondor van Petroglyph ons door een stuk van de campagne van het spel.

Elke beslissing die spelers nemen, zal een veelzeggende invloed hebben op hun oorlogsinspanningen, van hoe ze vitale economieën van goud en bevoorrading het beste kunnen gebruiken, tot de technologieën waaraan ze hun onderzoekspunten zullen toevertrouwen in een poging om de balans van de oorlog te doen doorslaan in hun voordeel.

Spelers moeten hun resources gebruiken om hun plannen te verwezenlijken; het creëren van ingewikkelde loopgravennetwerken, het betrekken van vijandelijke jagers in luchtgevechten of het lanceren van gecoördineerde artilleriebeschietingen. Soms is het beter om je leger een halt toe te roepen om waardevolle resources en moreel te behouden.

The Great War: Western Front verschijnt op 30 maart op pc. Spelers kunnen nu pre-orderen op Steam en de Epic Games Store voor een adviesprijs van €34,99 en €39,99 voor de Victory Edition. Spelers die een pre-order plaatsen, kunnen hun strijdplannen drie dagen eerder opstellen, vanaf 27 maart.