FOK! Wat een weer: grotendeels droog

winterbanner

Vanochtend is het op veel plaatsen bewolkt. In het zuidwesten is er soms regen, in de rest van het land blijft het vrijwel droog. In het zuiden komt eerst mist voor. Er is weinig wind.

Vanmiddag is het in het westen en later ook het midden bewolkt met af en toe motregen. In het oosten blijft het droog met misschien wat zon. De middagtemperaturen lopen uiteen van 6°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind.

Vanavond wordt het overal bewolkt en valt er af en toe motregen. Landinwaarts staat weinig wind, in de kustgebieden steekt een matige zuidwestenwind op.

Komende nacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 8°C in het zuidwesten tot 3°C in het noordoosten. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust en op het IJsselmeer komt later een vrij krachtige tot krachtige noordwestenwind te staan, windkracht 5-6. In het noordelijk kustgebied wordt de wind mogelijk hard, windkracht 7. (Bron: KNMI)

 Purmerend, waar de maan nog net boven het voormalig stadhuis te zien is. (Foto: Pukeko)
Purmerend, waar de maan nog net boven het voormalig stadhuis te zien is. (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!