FOK! Wat een weer: niet zo spannend

winterbanner

Goede morgen!

Zoals de titel zegt, het is niet zo spannend. Dat leek het even wel, er leek extreme kou deze kant op te komen (-15 tot -20) maar imiddels is dat uit de kaarten. Gaan we nog een echte winter krijgen? Ik denk het niet. Volgende week is er dan licte nachtvorst maar daar houdt het voorlopig mee op.

Vandaag is er weinig te merken van de winter, er is veel bewolking en in het noorden en later in het oosten is lichte regen mogelijk. De wind is wel weer behoorlijk aanwezig: windkracht 4 landinwaarts, aan zee en op het IJsselmeer windkracht 5-6 en in het noordelijk kustgebied windkracht 7.

Vanmiddag zien we dan de zon in het noorden, in het oosten kan nog een regenbuitje vallen. In het westen is het bewolkt bij zo'n 10 graden. De wind neemt later in de middag af. Vanavond trekt de bewolking weer aan en gaat het af en toe motregenen. Ook in de nacht naar zaterdag motregen bij een temperatuur tussen de 2 graden in het noorden tot 7 graden in het zuidwesten.

Morgen ook lichte neerslag maar ook zon, daarna minder neeslagkans (10%) en een grotere kans op de zon (30-60%). 

 In de Winterswijkse buurtschappen is dit leuke tafereel te vinden (Foto: Anouk)
In de Winterswijkse buurtschappen is dit leuke tafereel te vinden (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!