Atomic Heart geeft een overzicht van gameplay-features

Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelaar Mundfish hebben een negen minuten durende gameplay-overzichtstrailer uitgebracht voor first-person actie-RPG Atomic Heart.

Met de release van het nieuwste robotcontrolesysteem gaat er iets hopeloos mis en voor je het weet zit je weer diep in de spreekwoordelijke shit. De ontwikkeling van de technologie en geheime experimenten hebben geleid tot gemuteerde wezens, dodelijke machines en superkrachtige robots, die allemaal plotseling in opstand komen tegen hun scheppers. Alleen jij kunt ze stoppen en ontdekken wat er achter de problemen schuilgaat.

Gebruik de gevechtsmogelijkheden van je experimentele powerhandschoen, je arsenaal aan messen en geavanceerde wapens. Combineer je vaardigheden en middelen, gebruik de omgeving en upgrade je uitrusting om uitdagingen te overwinnen en de robots uit te roeien.

Atomic Heart komt uit voor PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam op 21 februari 2023. Het zal ook beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.