Winterse uitbreiding voor GRID Legends

Codemasters en Electronic Arts hebben de vierde en laatste uitbreiding genaamd Winter Bash voor GRID Legends uitgebracht. De Winter Bash-uitbreiding nodigt spelers uit om op pad te gaan met Ajeet Singh, de monteur uit het Driven to Glory-verhaal. De uitbreiding voegt drie nieuwe bolides en acht verhalende events toe en daagt spelers uit om nieuwe driftroutes te trotseren.

Winter Bash brengt verschillende events met zich mee in winterse weersomstandigheden en spelers worden bovendien herenigd met de protagonist uit het Driven to Glory-verhaal: Valentin Manzi. Samen scheuren zij rond op de vijf nieuwe, besneeuwde Okutama Sprint-routes. Daarnaast zijn er 45 bestaande routes van een update voorzien om ruimte te maken voor boost gates en ramps via de Race Creator.

De lijst met bolides in GRID Legends wordt verder uitgebreid met de klassieke SRT Viper GTS-R, die terugkeert als ‘Drift Tuned’-variant, de BMW 2022 TII Race Car en de Bugatti Bolide, die voor de allereerste keer te vinden zal zijn in GRID Legends. Daarnaast bevat Winter Bash nieuwe gesponsorde carrière-events, iconen, liveries en banners, zodat spelers zich kunnen uitleven met extra in-game customisation-opties.

"De feestdagen liggen al even achter ons, maar in GRID Legends gaat het feest beginnen. Meer routes, boosts, ramps en vooral heel veel lol: dat is waar deze DLC om draait", zei Paul Lovell, Senior Games Designer bij Codemasters. "Daarnaast kunnen spelers de liveries gebruiken die bekend zijn van teams uit het Driven to Glory-verhaal."

GRID Legends’ nieuwe Winter Bash-uitbreiding is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, evenals voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers die in het bezit zijn van de Deluxe Edition krijgen direct toegang tot de update en kunnen vrienden uitnodigen om gratis mee te spelen. Let op: toegang voor vrienden is beschikbaar op momenten dat de Deluxe Edition-eigenaar speelt. Een speler moet in het bezit zijn van de DLC en beide spelers moeten tegelijkertijd online zijn om te spelen.