Uitslag PSV - Vitesse

PSV heeft na drie duels zonder zege weer eens een overwinning geboekt. In eigen huis werd Vitesse met 1-0 verslagen.

PSV begon sterk en kreeg diverse kansen. Zo trof De Jong de paal en een inzet van El Ghazi zag zijn inzet gekeerd door Scherpen. Even later kreeg PSV een nog grotere mogelijkheid om op voorsprong te komen toen het een penalty kreeg. Deze werd echter gemist door De Jong. Die kende nog meer tegenslag toen hij met een hoofdwond de wedstrijd moest verlaten.

Vlak na rust kwamen de Eindhovenaren toch op voorsprong, Til scoorde met een afstandsschot. PSV slaagde er echter niet in de wedstrijd in het slot te gooien waardoor Vitesse hoop bleef houden. Het kwam zelfs dicht bij de gelijkmaker met een kopbal van Bero en een uithaal van Arcus. In de blessuretijd kreeg Scherpen nog rood toen hij de doorgebroken Vertessen neerhaalde.