Lara's optrekje schoonspuiten in Powerwash Simulator

Square Enix Collective, FuturLab en Crystal Dynamics kondigen aan dat een gratis Tomb Raider Special Pack op 31 januari verschijnt voor Powerwash Simulator. Op dezelfde dag verschijnt deze ontspannende simulator voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

"Het maken van het Tomb Raider Special Pack was een eer en geweldige ervaring,” zegt Dan Chequer, hoofdontwerper bij FuturLab. "We kunnen niet wachten tot spelers in Croft Manor aan de slag gaan en zijn vele geheimen ontdekken!"

"Iedere Tomb Raider-fan die Croft Manor bezocht heeft gezien dat Winston wel wat hulp van een speler met een hogedrukspuit kan gebruiken om het gebied schoon te maken!” aldus Dallas Dickinson, Franchise General Manager van Tomb Raider bij Crystal Dynamics. "Dankzij Square Enix Collective en FuturLab is dit niet alleen mogelijk, maar ook nog eens hoogst bevredigend."

"We weten dat de community hunkert naar meer objecten om te reinigen, en ik ben blij dat we onze post-release-plannen in stijl kunnen starten met deze Tomb Raider-samenwerking”, zegt Phil Elliott, studiohoofd bij Square Enix Collective. "We hebben zulke geweldige support ontvangen van spelers, pers en contentmakers, dat we iets speciaal wilden doen om daarvoor te bedanken!"

Powerwash Simulator is nu beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en Windows 10, en is verkrijgbaar via Xbox Game Pass en PC Game Pass. De game verschijnt op 31 januari voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.