One Piece Odyssey vaart uit

One Piece Odyssey is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc en natuurlijk hoort daar een launchtrailer bij.

De Straw Hat Crew kruist het pad van een storm waardoor ze verdwalen op het vreemde, legendarische eiland Waford. Ondertussen is de Thousand Sunny bijna tot zinken gebracht en in flarden achtergelaten. Terwijl ze het eiland en zijn oude ruïnes verkennen, ontmoeten ze Lim en Adio, twee inwoners van Waford. Nadat ze ten onrechte van hun krachten zijn beroofd door de mysterieuze kracht van Lim, begint een nieuwe reis voor de bemanning, met nieuwe personages en monsters ontworpen door Eiichiro Oda en een originele verhaallijn verweven met herinneringen aan hun vroegere avonturen.

Er is ook een gratis demoversie beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, zodat spelers de eerste uren van One Piece Odyssey kunnen beleven. Ze kunnen hun save van de demo overzetten naar de volledige game en het avontuur voortzetten waar ze waren gebleven.