Terugblik OS: Stel je vragen aan medaillewinnares Kimberley Bos!

12 februari 2022 was natuurlijk de dag dat Nederland een tweede medaille buiten het schaatsen op de Olympische Winterspelen kon vieren. De eer was voor Kimberley Bos, die bijna heel Nederland verraste door een bronzen plak binnen te halen op de skeleton. Een onderdeel waarbij de skeletonners op een plankje met het hoofd naar voren proberen zo snel mogelijk van de ijsbaan af te gaan.

Ook dit seizoen is ze weer hartstikke goed bezig en heeft ze haar eerste wereldbekeroverwinning van dit jaar op zak. Een mooie opsteker richting het WK Skeleton dat op 26 en 27 januari gehouden zal worden en wij hopen haar verrichtingen weer uitgebreid te kunnen volgen op een van de diverse kanalen, FOK!sport en natuurlijk ook in de reeks op FOK!

In een ver verleden was Kimberley net als wij een FOK!ker (@Skeletonster), maar daar heeft ze natuurlijk geen tijd meer voor. Wel staat ze ervoor open om een rondje van jullie vragen te beantwoorden! Of het nou gaat om het komende WK, de afgelopen Olympische Spelen of het moment dat ze is begonnen met skeleton: schiet maar en de leukste vragen zullen wij aan haar voorleggen.

Je vragen inzenden kan tot en met 28 januari.