Op zoek naar Isaac in Deliver Us Mars

Frontier Foundry en KeokeN Interactive hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor de scifi-avonturengame Deliver Us Mars, die op 2 februari 2023 uitkomt voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam en de Epic Games Store.

In dit vervolg op Deliver Us The Moon krijgen spelers een beeld van het milieugevaar waarmee de aarde wordt geconfronteerd in de alternatieve toekomstige setting van de game - en waarom de missie in het verhaal de enige manier is om de mensheid te redden.

Tien jaar na de gebeurtenissen van Deliver Us The Moon is het doel van hoofdrolspeler Kathy Johanson in om de ARK's terug te halen, krachtige schepen die de technologie bevatten om klimaatverandering tegen te gaan. Maar er is nog iets: haar lang verloren gewaande vader, Isaac zou misschien nog in leven zijn. Spelers beklimmen de kliffen van Mars, lossen puzzels op en hebben geen zwaartekracht terwijl ze het mysterie ontdekken van wat er met de vorige bewoners van de ARK's is gebeurd.

Deliver Us Mars is beschikbaar voor een adviesprijs van £€ 29,99, terwijl de PC-only Deluxe Edition met de basisgame en de originele soundtrack beschikbaar zal zijn voor een adviesprijs van € 34,99. Spelers kunnen elke versie van de game pre-orderen tot de release en krijgen 10% korting.