De Sims 4 sluit het jaar af met speurtocht naar Plumbobs in Utrecht

Mocht je nog niets te doen hebben in je kerstvakantie: Electronic Arts organiseert een De Sims 4-speurtocht voor de feestdagen.

Van 27 december tot en met 2 januari hebben spelers namelijk de kans om verschillende varianten van de Plumbob, het iconische groene kristalletje uit De Sims, tegen het lijf te lopen in Hoog Catharijne te Utrecht. Dit ontleent zich niet alleen voor een fotomoment, maar dankzij Logitech G maken spelers ook nog eens kans op een volledige gaming setup als ze alle vijf varianten weten te vinden. De randapparatuur heeft een waarde van € 640 en bestaat uit verschillende producten uit de Aurora-collectie. Bekijk het deelnameformulier hier voor alle ins en outs omtrent de speurtocht.

Met de speurtocht viert EA dat het basisspel van De Sims 4 nu gratis te downloaden is voor pc, PlayStation en Xbox. Er zijn ook verschillende uitbreidingspakketten te winnen via de Hoog Catharijne Premium app. Mocht je niets winnen: er zijn in december kortingen op de nieuwste uitbreidingspakketten van De Sims 4.

De Sims Plumbob