'Zuurstok in vagina of piek in anus is géén goed idee'

Het zijn de donkere dagen rond Kerst, de dagen vol zonlicht even buiten beschouwing gelaten, en dus kennen we het allemaal wel: je afberen met een kerstkransje, éven die zuurstok in je vagijn duwen of eens kijken of die piek ook ergens anders kan, nou ja, pieken.

We zijn er uiteraard allemaal groot mee geworden, maar toch blijkt het wellicht niet het beste idee om te kijken of Truus of Harriët het grootste aantal kerstballen naar binnen geduwd krijgt, zo zegt de Britse gynaecoloog Sarah Welsh in gesprek met NeedToKnow.Online.

De afgelopen maand heeft Welsh al flink wat zuurstokken en kerstballen uit de intieme delen van iets te geile slachtoffers moeten trekken. Volgens haar hebben veel kerstattributen scherpe onderdelen, en zijn ze daarom 'absoluut ongeschikt om in je anus of vagina te stoppen'.

Bij een ogenschijnlijk onschuldigd stukje kerstpret, zoals een zuurstok, is het gevaar van een andere orde: daar zit zoveel suiker in dat het ernstige infecties kan veroorzaken. Wat je wél veilig en met een beetje kerststemming naar binnen kunt ho-ho-ho'en vertelt Welsh overigens niet.