Nieuwe herinneringen voor Marineford en Dressrosa in One Piece Odyssey

Tijdens de manga/animecon Jump Festa in Japan was er ook nieuws over One Piece Odyssey. Naast Alabasta en Water Seven zijn er twee nieuwe herinneringen onthuld: Marineford en Dressrosa.

In One Piece Odyssey moeten spelers Memoria verkennen, een wereld die is opgebouwd uit de herinneringen van de Straw Hat Crews vroegere avonturen, om hun verloren krachten terug te krijgen. De afloop van deze arcs zullen in de game compleet anders zijn dan in de manga en anime.

In het originele Marineford-verhaal vocht Luffy samen met vele andere piraten om Portgas D. Ace, Luffy's broer, te bevrijden. In One Piece Odyssey gaat Luffy opnieuw de noodlottige strijd aan die hij alleen aanging, maar deze keer samen met de Straw Hat Crew. Wat zullen Luffy en zijn vrienden, die in de twee jaar sinds het incident zijn opgegroeid, doen als ze deze plek opnieuw bezoeken?

De Dressrosa-herinnering neemt spelers mee naar het koninkrijk onder de heerschappij van Doflamingo, die heeft besloten om de Birdcage te gebruiken om te voorkomen dat mensen het eiland verlaten. Met een prijs op hun hoofd moet de Straw Hat Crew, vergezeld door gastpersonages Sabo en Trafalgar Law, hun eens zo machtige vijand Doflamingo verslaan.

One Piece Odyssey komt 13 januari 2023 uit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.