Advocaat verliest eerste duel met ADO Den Haag

Dick Advocaat heeft bij zijn eerste duel als trainer van ADO Den Haag een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij Almere City FC werd er met 4-1 verloren.

ADO Den Haag kwam nog wel op voorsprong dankzij Malik Sellouki en het kreeg ook kansen op de 0-2, maar deze werden niet benut en één goal werd afgekeurd. Jeredy Hilterman zorgde daarna voor de gelijkmaker waarna het duel kantelde. Na rust mistte Hilterman nog een penalty maar even later sloeg Daryl Werker met zijn hand de bal uit de goal. Rood en opnieuw een penalty voor Almere, deze keer nam Lance Duijvestijn hem en nu was het wel raak. Dankzij wederom Hilterman en Álvaro Peña liep Almere uiteindelijk uit naar een ruime overwinning.

Bij Willem II gaat het er steeds slechter uitzien voor trainer Kevin Hofland. Zijn ploeg wist voor de vierde keer op rij niet te winnen, nu werd er in eigen huis met 1-2 verloren van NAC Breda. Koploper Heracles Almelo won in Kerkrade van Roda JC, 1-3. Het heeft nu vijf punten voorsprong op PEC Zwolle dat morgen nog speelt tegen Helmond Sport.