FOK! Wat een weer: mist en motregen

herfstbanner

Goede morgen!

Gister liep in huize Roemaat wat anders dan gehoopt, ik was absoluut niet lekker dus werkte me er af met een knmi. Gelukkig gaat het vandaag al wat beter dus zo ook het weerbericht. 

In vrijwel het hele land komt dichte mist voor, hier geldt dan ook code geel. Alleen de provincies Groningen, Drenthe, Overijssel en Limburg staan in het groen. 

We beginnen de dag dus grijs en mistig waarbij het in het noordoosten kan motregenen, later zal daar de zon doorbreken. Elders is het dan nog grijs en kan er plaatselijk motregen vallen. Vanavond zal het naar verwachting droog zijn, de matige wind komt uit het oosten. De maximumtemperatuur ligt rond de 9 graden.

Later deze week wordt het kouder met in het weekend lichte vorst. Daarna komt de temperatuur voorlopig niet meer boven de 5 graden met minima rond het vriespunt. Ook is er een kleine kans op sneeuw, 10% om precies te zijn.

Tot het volgende weerbericht!

De omgevallen boom in het Vondelpark (Foto: DJMO)
De omgevallen boom in het Vondelpark (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!