Kameroen knokt naar spectaculair gelijkspel tegen ServiŽ

Servië en Kameroen hebben maandag in een doelpuntrijk duel gelijkgespeeld. De Afrikanen, die zonder de kwamen in de tweede helft terug van een 1-3-achterstand en zou het uiteindelijk 3-3 worden.

Na een half uur kwam Kameroen op voorsprong. Dankzij een doelpunt van Jean-Charles Castelletto kwamen de de Ontembare Leeuwen op 1-0, maar bij rust keek Kameroen tegen een achterstand aan. Nadat eerst Strahinja Pavlovic de gelijkmaker maakte, schoot Sergej Milinkovic-Savic Servië op voorsprong. Acht minuten in de tweede helft leek Servië de wedstrijd te beslissen na een doelpunt van Aleksandar Mitrovic.

De wedstrijd in het Al Janoub Stadium leek gespeeld, maar toch zou Kameroen terugkomen in de wedstrijd. Vincent Aboubakar zorgde met een schitterende lob voor de aansluitingstreffer en binnen twee minuten scoorde Kameroen opnieuw, ditmaal via Eric Maxim Choupo-Moting maakte er vlak daarna 3-3 van.

Beide ploegen hebben nu één punt in groep G en staan daarmee derde en vierde. Brazilië en Zwitserland staan boven hun en spelen om 17.00 tegen elkaar.