Volop spanning in Groep E na gelijkspel tussen Duitsland en Spanje

Duitsland heeft zondag een punt overgehouden tegen Spanje op het WK voetbal. In een wedstrijd van hoog niveau speelde de beide landen met 1-1 gelijk, waardoor er nog niks is beslist in groep E.

Vanaf de eerste minuten was het een wedstrijd van een hoog niveau en Dani Olmo was in de openingsfase dicht bij de openingsgoal, maar zijn inzet eindigde op de lat. Aan de andere kant leek Duitsland vijf minuten voor rust op voorsprong te komen via Antonio Rüdiger, maar de Duitse verdediger stond buitenspel en werd het doelpunt afgekeurd, waardoor het bij rust 0-0 was.

In de tweede helft zorgde invaller Álvaro Morata voor de 1-0 voor de Spanjaarden. De ingevallen spits werkte een lage voorzet van Jordi Alba binnen. Duitsland leek op weg naar de tweede nederlaag op rij dit WK, maar dankzij Niclas Füllkrug werd het alsnog gelijk. De ingevallen spits haalde keihard uit liet de Spaanse doelman kansloos.