Brazilië wint van Servië dankzij goals van Richarlison

Brazilië is het WK begonnen met een 2-0 zege op Servië. Vooral in de tweede helft speelde de Brazilianen sterk en dankzij twee goals van Richarlison wisten ze te winnen.

In de eerste helft had Brazilië wel veel de bal, maar tot grote kansen kwam het niet tegen Servië. In de tweede helft was duidelijk anders. De Brazilianen kwamen sterk uit de kleedkamer en het doel van Servië werd constant onder vuur genomen en in de 62ste minuut kwam Brazilië terecht op voorsprong. Het schot van Vinícius werd in eerste instantie nog gered door de doelman van Servië, waarna Richarlison de rebound binnen werkte.

Daarna wist Richarlison nog eens te score en deed dat op prachtige wijze. De spits nam de bal knap aan op een voorzet van Vinícius, waarna hij met een omhaal afwerkte. Daarna kreeg Brazilië nog voldoende kansen om de score verder uit te bouwen, maar dankzij een aantal goede reddingen van de doelman bleef het 2-0 voor Brazilië.