Uitslag FC Volendam - Feyenoord

Feyenoord heeft in de Eredivisie een simpele zege geboekt op FC Volendam. Tegen de hekkensluiter werd met 0-2 gewonnen.

Vooral in de eerste helft was het krachtsverschil groot. Nadat kansen voor Geertruida en Szymanski er niet in gingen was het uiteindelijk Danilo die na een kwartier spelen de bezoekers op voorsprong zette. Volendam bleef ondanks dat het niks in te brengen had hoop houden gezien het verschil van slechts één doelpunt maar vlak voor rust viel de beslissing toen Szymanski een mooi schot in de verre hoek schoot.

Na rust viel er weinig meer te beleven. Er waren kansjes voor Danilo en Gimenez en Volendam probeerde er nog een slotoffensief uit te persen maar dat leverde niets op.