Details van parkourgameplay van Forspoken

Square Enix en Luminous Productions hebben het eerste deel uitgebracht van een driedelige video-serie over de gameplay-mechanics van de action-RPG Forspoken. De eerste video in de serie gaat in op de magische parkour- en verplaats-mogelijkheden van Frey Holland, naast de diverse spreuken die ze kan gebruiken.

De volgende video in de serie heet Forspoken – Deep Dive | Magic Combat. Deze video verschijnt op 3 november en gaat dieper in op de fundamenten van Frey’s magische vechtvaardigheden. Ontdek meer over de soorten magie, aanvallen en upgrades die spelers kunnen ontgrendelen voor de strijd tegen de vele verschillende vijanden die Frey tijdens haar reis zal tegenkomen.

De laatste video, Forspoken – Deep Dive | Exploring Athia, verschijnt op 10 november en toont quests, uitdagingen en andere activiteiten die spelers in de wereld van Athia kunnen vinden en voltooien.

Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 tegelijk voor PlayStation 5 en pc (via Steam, Epic Games Store of Microsoft Store), en is nu beschikbaar voor pre-orders. De Forspoken: In Tanta We Trust Story DLC verschijnt in de zomer van 2023.