Overwintering in Europa League ver weg voor Feyenoord na nederlaag in Graz

Feyenoord heeft donderdag met 1-0 verloren van Sturm Graz. In Oostenrijk werd het 1-0 voor de thuisploeg, waardoor de Rotterdammers volgende week van Lazio Roma moet winnen om kans te houden op een vervolg in de Europa League.

Feyenoord had in het thuisduel tegen Sturm Graz nog met 6-1 gewonnen van de Oostenrijkers en ook in de eerste helft was de ploeg van Arne Slot de betere, maar wisten de kansen niet te benutten. In de tweede helft ging het bij Feyenoord minder en kreeg Sturm Graz meer kansen. Toch leek het 0-0 te blijven in Oostenrijk, maar in de 94ste minuut maakte Otar Kiteishvili de enige treffer van de avond.

Door de nederlaag tegen Sturm Graz staat Feyenoord nu derde in de poule en moet het volgende week tegen Lazio Roma winnen om kans te maken om door te gaan in de Europa League. Lazio wist eerder op de avond te winnen van FC Midtjylland.