Uitslag Vitesse - FC Emmen

Vitesse heeft, een paar dagen na de uitschakeling in de beker door Kozakken Boys, in de Eredivisie zijn eerste thuiszege van het seizoen geboekt. De Arnhemmers klopten FC Emmen met 2-1.

Emmen begon goed aan de wedstrijd scoorde zelfs. Diemers stond echter nipt buitenspel en ook even later zat het niet mee toen een bal uit een klutssituatie op de paal belandde. Uiteindelijk was het Vitesse wat op voorsprong kwam Vidovic. Wittek zorgde uit een vrije trap vlak voor rust voor de 2-0.

In de tweede helft viel lang weinig te beleven. Ook nadat Diemers met een van richting veranderd schot de aansluitingstreffer scoorde veranderde dit beeld niet. Er kwam geen slotoffensief en zo leed Emmen zijn zesde nederlaag in een uitwedstrijd op rij.