Saturnalia en Warhammer: Mechanicus volgende week gratis op EGS

De psychedelische survival-horror Saturnalia en turn-based strategygame Warhammer 40K: Mechanicus zijn vanaf 27 oktober gratis op te pikken in de Epic Game Store. Tot die tijd zijn nog altijd Fallout 3: GOTY Edition en Evoland Legendary Edition gratis te downloaden.

Saturnalia is afkomstig van studio Santa Ragione, die eerder verantwoordelijk waren voor MirrorMoon EP en Fotonica, kleinschalige maar opvallende games. Saturnalia lijkt hun eerste grote titel te worden, zwaar beïnvloed door Sardinische folklore. Spelers kruipen in de huid van enkele personen die in een oud afgelegen dorp allerlei puzzels moeten oplossen en bizarre rituelen moeten zien te ontlopen.

Als je zin hebt in heel wat anders dan kun je vanaf de zevenentwintigste van deze maand ook aan de slag met Warhammers turn-based tactics game Mechanic. Affiniteit met de Warhammer-franchise is wellicht een leuk extra'tje maar reviews wijzen uit dat de game op zichzelf staat als een huis en zich kan meten met soortgelijke 'tactics'-games. Bekijk de trailer hieronder voor een indruk.