PSV komt duidelijk te kort tegen Arsenal in Europa League

PSV heeft donderdag de inhaalwedstrijd tegen Arsenal in de Europa League met 1-0 verloren. In Londen maakte Granit Xhaka in de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd.

PSV had het gedurende de wedstrijd lastig tegen Arsenal. De koploper in de Premier League domineerde de gehele wedstrijd tegen de ploeg van Ruud van Nistelrooij, maar bij rust was het nog 0-0. In de tweede helft viel de verdiende treffer voor Arsenal. Twintig minuten voor tijd scoorde Granit Xhaka het enige doelpunt van de wedstrijd.

Door de zege is Arsenal al zeker van de volgende ronde van de Europa League. PSV staat nog wel tweede in de stand met drie punten voorsprong op het Noorse FK Bodø/Glimt. FC Zürich is al uitgeschakeld in de poule.