Amber Alert vermiste Hebe (10): zoektocht gestaakt, vandaag verder zoeken

De meervoudig gehandicapte Hebe (10 jaar) is vermist. Zij is voor het laatst gezien in gezelschap van haar begeleidster bij de Sint Theresastraat in Raamsdonksveer. Beiden zijn in onbekende richting vertrokken in een zwarte Kia Picanto, met kenteken PR-425-K.

Het meisje is gehandicapt, loopt wankel met haar voeten naar buiten, ze heeft scoliose en heeft zorg nodig. Ze droeg een paarse rugtas, felroze jas en zwarte rok. Haar begeleidster is blank met een slank postuur, heeft blond haar en blauwe ogen. Mensen met meer informatie wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via het gratis opsporingsnummer 0800-6070. 

Update 18:20 uur
De politie is nog steeds met man en macht op zoek naar het meisje en haar begeleidster. Eerder vanmiddag werd er een melding gedaan van een auto te water in de buurt van Waspik, waar onderzoek werd gedaan in samenwerking met leden van het Veteran Search Team die hierin gespecialiseerd zijn en hiervoor zijn opgeleid. Daar daar is tot op heden nog niets aangetroffen. Op dit moment zoekt de politie met een sonarboot op het water. 

Update 19 oktober, 06:29
De politie is gestopt met zoeken in het water bij Waspik. Er is een sonarboot gebruikt bij het zoeken wat niets opleverde. Vandaag gaat de politie verder met zoeken. Er zou een oliespoor zijn wat duidt op een auto te water, stel dat er toch iets wordt gevonden, is het nog maar de vraag is of dat met de vermissing te maken heeft.

De vermiste Hebe (10) (Afbeelding: Burgernet)
De vermiste Hebe (10) (Afbeelding: Burgernet)