FOK! Wat een weer: mist en regen, daarna komen we de zon weer tegen

herfstbanner

Vanochtend begint op veel plaatsen met (dichte) mist. In de kustgebieden lost de mist snel op en schijnt de zon, landinwaarts kan het tot ver in de ochtend mistig blijven, hoewel ook daar de zon regionaal al doorbreekt. Aan zee en geleidelijk ook in het noorden waait de wind matig uit west tot noordwest, op andere plaatsen is er weinig wind.

Vanmiddag is er overal veel zon. In de loop van de middag drijft in het noorden bewolking vanaf zee binnen. Het blijft overal droog en de middagtemperatuur wordt 15 tot 18°C. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Vanavond breidt de bewolking in het noorden zich langzaam naar het midden uit. In de zuidelijke helft van het land zijn er brede opklaringen en ontstaat er in de loop van de avond plaatselijk weer mist. Landinwaarts is er weinig wind, aan zee waait het matig uit noordelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Chocolademelkkoe in een wei nabij Haarlem ( Foto: Stephan5)
Chocolademelkkoe in een wei nabij Haarlem ( Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!