Uitslag PSV - FC Utrecht

PSV heeft zondagmiddag eenvoudig gewonnen van FC Utrecht. In Eindhoven werd het maar liefst 6-1 voor de thuisploeg dankzij goals van Xavi Simons, Guus Til en Anwar El Ghazi, die alle drie twee wisten te scoren.

Na acht minuten kwam PSV al voorsprong dankzij Xavi Simons, die op aangeven van Joey Veerman de score opende. De Thuisploeg was duidelijk de betere ploeg, maar halverwege de eerste helft was het toch gelijk na gepruts in de PSV-verdediging, waardoor Sander van de Streek voor de 1-1 zorgde.

Toch ging PSV met een voorsprong de rust na twee doelpunten van Guus Til, die opnieuw in de spits begon bij de thuisploeg. Na rust liep de score nog verder omhoog na een nieuwe goal van Simons en invaller Anwar El Ghazi wist ook twee keer te scoren.

PSV gaat voorlopig door de winst aan de leiding in de Eredivisie.