Getuigen gezocht van mishandeling op taxistandplaats Purmerend

In de nacht van vrijdag 23 september op zaterdag 24 september werd een 38-jarige man uit Purmerend mishandeld op de taxistandplaats bij de Plantsoenstraat in Purmerend. Dit ligt tussen de Koemarkt en Schapenmarkt in. De politie is op zoek naar getuigen.

Die nacht is de Purmerender tussen 24.00 uur en 00.20 uur in gesprek met een taxichauffeur. Er ontstaat een woordenwisseling met een omstander. Het slachtoffer wordt zwaar mishandeld door deze man en liep hierbij ernstig letsel op. Er is nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld deze nacht. Daarom vragen we de hulp van het publiek.

Het gaat om een (jonge)man naar schatting 1.90 meter lang, kort haar, fors van postuur en hij droeg een donkergekleurde jas.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze zware mishandeling. Bij voorkeur spreken we graag de taxichauffeur. Tijdens de woordenwisseling stond er ook een meisje / vrouw in de buurt van de verdachte. Zij had bruin lang haar, is ongeveer 1.80 meter lang en droeg mogelijk een spijkerjasje. Helaas is de identiteit van deze getuigen tot op heden nog niet bekend geworden. Daarom doet de politie een oproep aan deze en andere eventuele andere getuigen om zich te melden.Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.