FOK! Wat een weer: grijs, later kans op zon

herfstbanner

Vanochtend begint grijs met plaatselijk mist. In het noordwesten en noorden valt een enkele bui. In de loop van de ochtend trekt een gebied met (mot)regen het zuiden binnen. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan zee geleidelijk vrij krachtig.

Vanmiddag is het eerst bewolkt met in het zuidoosten wat regen, elders is plaatselijk een bui mogelijk. Later in de middag komt van het westen uit de zon af en toe tevoorschijn, in het oosten blijft het bewolkt. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De wind draait naar het zuidwesten en is matig, aan zee wordt de wind (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is er weinig bewolking en is het op de meeste plaatsen droog. In het noordwesten en westen drijven enkele buien vanaf de Noordzee binnen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee (vrij) krachtig. (Bon: KNMI)

De bossen in Vucht stralen rust uit (Foto: DJMO)
De bossen in Vucht stralen rust uit (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!