Feyenoord speelt opnieuw gelijk tegen Midtjylland

Feyenoord heeft ook de thuiswedstrijd tegen FC Midtjylland in de Europa League niet kunnen winnen. Net zoals de wedstrijd van vorige week tegen de Denen werd het 2-2.

FC Midtjylland kwam na een kwartier spelen op voorsprong via Emiliano Martínez. Bij rust stond het alweer gelijk dankzij Quinten Timber, die na een half uur spelen voor de gelijkmaker zorgde. Vlak na rust kwam Feyenoord op voorsprong dankzij de Slowaak Dávid Hancko, maar dat zou niet voldoende zijn voor winst nadat Erik Sviatchenko tien minuten na de 2-1 voor de gelijkmaker zorgde.

Vorige week kon Feyenoord ook niet winnen van de Denen, waardoor beide ploegen na vier wedstrijden op vijf punten staan. De Rotterdammers gaan nog wel aan de leiding in Groep F.