FOK! Wat een weer: druppeltjes hier, druppeltjes daar.

herfstbanner

Daar zijn we weer!

Het was gister niet droog, zoals verwacht. Aan de kust viel de meeste neerslag met 14 mm in Voorschoten. Enkel Lopik meldt geen neerslag. Landinwaarts viel er minder neerslag, op veel plekken minder dan 2 mm. De temperatuur lag met 14 a 15 graden overal wel gelijk. Er zijn nog enkele buitjes te vinden in het binnenland maar heel veel stelt dat niet voor.

De vooruitzichten:

Vanochtend is het overwegend bewolkt en (mot)regent het van tijd tot tijd. Plaatselijk komt mist voor. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuiden.

Vanmiddag is het bewolkt en valt er soms regen of motregen. Later in de middag komen er in het westen enkele opklaringen voor. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 14°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig.

Vanavond is het overwegend bewolkt met vooral in het zuiden en oosten plaatselijk nog motregen. Er is landinwaarts weinig wind, aan zee komt de wind uit het zuidwesten en is matig. (Bron: KNMI)

De Primeurman was erg blij met de gevallen neerslag. (Foto: Stephan5)
De Primeurman was erg blij met de gevallen neerslag. (Foto: Stephan5)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!