FOK! Wat een weer: van alles wat

herfstbanner

Hallo daar!

Het is minder fris dan afgelopen dagen. Althans, het begin van de dag. Op moment van schrijven is het op mijn locatie 10.1 graden. De minimumtemperaturen liggen tussen de 13 graden in Zeeland tot 7 in het noordoosten. Uitchieter is Twente met 5 graden.

Momenteel regent het in de noordelijke provincies, een nieuw regengebied trek van het zuidwesten naar het noordoosten des lands. Droog blijft het dus niet vandaag. De barometer is wat lager gaan staan waarmee de rust uit de atmosfeer wegtrekt. Het zuidoosten heeft (nog) geen neersla gehad, ik verwacht dat het in Limburg droog zal blijven. Naarmate de dag vorderd, wordt het droger, al zal dit paas in de avond zijn. De temperatuur komt uit op zo'n 15 graden. Ook is de wind beoorlijk aanwezig met een kracht van 4 toot 6 Bft. Af en toe zal de zon ook te zienzijn maar zo mooi als voorgaande dagen wordt het dus niet vandaag. 

Tot vanavond!

Herfst in het bos (Foto Unsplash-Billy Freeman)
Herfst in het bos (Foto Unsplash-Billy Freeman)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!