World of Tanks introduceert Onslaught als nieuwe competitieve modus

World of Tanks introduceert een nieuwe competitieve spelmodus, Onslaught. Van 12 oktober tot en met 21 november krijgen spelers de kans om het op te nemen tegen spelers met dezelfde rating en erachter te komen wie de sterkste is. Gevechten in Onslaught vinden alleen plaats in het 7x7-formaat in Tier X-voertuigen en tijdens het seizoen van Griffin.

Alle voertuigen in deze modus hebben hun eigen gevechtsrollen en elke rol heeft een unieke skill met drie oplaadniveaus die spelers kunnen gebruiken om strategieën uit te werken en te upgraden tijdens het gevecht. In plaats van de klassieke Platoons voor drie spelers, beschikt Onslaught over squadrons voor twee spelers en biedt het een optie om een team van zeven commandanten te creëren en te vechten tegen een superpeloton van de tegenstander.

Om gevechten nog onvoorspelbaarder te maken, bevat Onslaught Fog of War. Aan het begin van een gevecht zullen teams de locatie en kracht (d.w.z. voertuigtypes en modellen) van de vijandelijke troepen niet kennen totdat ze gespot zijn.

De modus biedt twee soorten beloningen. De eerste bevat unieke progressieve 2D-stijlen, Dog Tag-elementen en meer, en is gebaseerd op de rang van een speler. De tweede bevat meer traditionele, waardevolle beloningen, zoals bonds en gear, en is gebaseerd op het aantal overwinningen.