FOK! Wat een weer!: De beste kantjes gaan er vanaf.

herfstbanner

Goeiedag!  

Wat een prachtige dag vandaag, beste luitjes. Hoewel er wel een voelbaar windje was buiten, denk ik dat veel mensen hier wel van konden genieten. Uw Primeurman deed dat ook en deze kon vandaag weer 28 km fietsen bijschrijven. In totaal in 6 dagen 140 km gefietst. Wie had dat een half jaar geleden nog kunnen denken! Ik had je meteen laten opnemen. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zelfs in Amsterdam kon je mij vinden tijdens één van mijn tochtjes. Die leverde 48 km op. Vraagt wel iets meer voorbereiding, maar ik weet dat ik dat nu wel aankan.  

Blijft het dan zo mooi? Moah, niet heel slecht, maar de beste kantjes gaan er wel een beetje vanaf. Morgen is dan zeker een mindere dag, maar dinsdag en woensdag zijn dan wel weer redelijk aangenaam. Vanaf donderdag wordt het wat wisselvalliger, doch zo nat als het in september was zit zeker niet in de pijplijn. 

Morgen raakt het dan bewolkt en een gebied met lichte regen trekt van west naar oost over het land. Ik denk echter niet dat er meer dan een paar mm zal gaan vallen, maar het ziet er heel anders uit dan vandaag. 

Op zich is het overdag met 15 tot 19 graden niet erg koud gelukkig. De wind draait later naar een meer noordwestelijke richting en neemt toe naar matig tot vrij krachtig en krachtig aan zee. Niet echt ideaal fietsweer dus.  

Tot ziens!  

MooiNe (Foto: Stephan5)
Genieten buiten, van de rust en het cultuur-landschap. Weg van vervelende stadsbewoners. (Foto: Stephan5, Primeurman) 

Fietsweer7 (Foto: Stephan5)
Fiets-Groen, blauw en buiten. Alleen beetje teveel pseudo- wielrenners daar rondom 5-Huizen. (Foto: Primeurman- Stephan5) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!