No Man's Sky op Switch verkrijgbaar

Hello Games en Bandai Namco Europe kondigen aan dat de Nintendo Switch-versie van No Man's Sky vanaf vandaag verkrijgbaar is. De game is digitaal verkrijgbaar via Nintendo's eigen e-shop en fysiek via alle retailers. Voor de allereerste keer is ook een fysieke PlayStation 5-versie beschikbaar.

No Man's Sky, oorspronkelijk uitgebracht in 2016, is een sciencefiction verkenningsgame die zich afspeelt in een procedureel gegenereerd universum. Het beschikt over een bijna oneindig aantal nooit eerder geziene planeten en sterrenstelsels om te verkennen, elk wemelend van leven om ontdekt te worden. Spelers kunnen kiezen om te verkennen, knutselen, bouwen, handelen, vechten of gewoon proberen te overleven in deze enorme intergalactische speeltuin.

Sinds de initiële release heeft No Man's Sky zes jaar aan grote contentupdates ontvangen, twintig tot nu toe. Spelers van de Nintendo Switch-versie kunnen op dag één verwachten dat alles wat mogelijk en van toepassing was in die updates dan ook beschikbaar is, evenals updates in de toekomst die nieuwe content leveren. De 21e update, Waypoint, verschijnt vandaag op alle platformen, inclusief Nintendo Switch. Waypoint introduceert meer dan honderd aanpassingen.