Demo van Clash: Artifacts verschijnt tijdens Steam Next Fest

Tijdens het Steam Next Fest van deze maand, brengen de Franse uitgever Nacon en de Chileense studio ACE Team een demo uit voor Clash: Artifacts of Chaos. Daarmee krijgen pc-spelers van over de hele wereld de kans om de vreemde landen van Zenozoik te verkennen, monsters te bestrijden en tegenstanders uit te dagen voor vuistgevechten.

De gameplay draait vooral om third-person gevechten, waarbij spelers moeten vertrouwen op de vuisten van het hoofdpersonage, Pseudo. In de demo zijn vijf gevechtsstijlen beschikbaar, van een traditionele bokshouding tot originele stijlen, zoals de Claw. Daarnaast zijn er diverse special moves, die spelers kunnen vrijspelen door wezens te verslaan. Wanneer tijdens een gevecht aan bepaalde voorwaarden is voldaan, kunnen spelers overschakelen naar een first-person view en een reeks verwoestende klappen uitdelen om te eindigen met een fatale stoot.

Clash: Artifacts of Chaos komt in februari 2023 beschikbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Steam en Epic.