Meer details over Elder Scrolls: Online - Firesong

Gisteren vond in The Elder Scrolls Online de Legacy of the Bretons Autumn Event-livestream plaats, waarbij spelers een uitgebreide blik kregen op de avonturen in de laatste Story DLC van dit jaar, Firesong. Firesong is vanaf 1 november beschikbaar voor pc, Mac en Stadia en op 15 november voor Xbox- en PlayStation-consoles.

ZOS onthulde dat de Firesong DLC 15 uur content bevat die draait om een nieuwe, onontdekte zone, namelijk het mysterieuze eiland Galen. Hier komen spelers nieuwe personages, monsters en veel politieke onrust tegen. Terwijl het verhaal van dit jaar ten einde loopt, kunnen spelers geheel nieuwe collectibles en achievements verdienen - waaronder een die spelers uitdaagt om alle dieren op het eiland te aaien - en unieke item sets verzamelen die nergens anders in Tamriel te vinden zijn.

De Firesong Prologue Quest is nu beschikbaar op alle platforms voor iedereen die The Elder Scrolls Online bezit, zonder dat hiervoor een eerdere aankoop van DLC of van een hoofdstuk nodig is. In de Firesong Prologue beginnen spelers aan een verhaal dat de Legacy of the Bretons-saga van dit jaar tot een einde brengt.

ZOS onthulde ook de geheime bonusbeloning voor het in-game evenement The Heroes of High Isle die nu aan de gang is. Als de community 100% van de The Heroes of High Isle challenge haalt, waarbij de voortgang wordt bijgehouden op de website, wordt de Firesong DLC gratis ontgrendeld voor alle High Isle bezitters op alle platformen. Meer informatie over dit in-game evenement is hier te vinden op de ESO website.

Firesong is op 1 november beschikbaar voor pc en Mac en op 15 november voor Xbox- en PlayStation-consoles.

Elder Scrolls Online: Firesong