Nieuwe gratis content voor Assassin’s Creed Valhalla

Een nieuwe gratis update met content is nu beschikbaar in Assassin’s Creed Valhalla. De update introduceert een nieuwe activiteit, het tweede deel van Tombs of the Fallen en een nieuwe feature: de Rune Forge. Ook ontgrendelen spelers speciale beloningen in thema van de 15e verjaardag van de Assassin’s Creed franchise.

De nieuwe content die vanaf nu beschikbaar is in Assassin’s Creed Valhalla:

  • The Rune Forge: kan gebouwd worden wanneer spelers hun nederzetting hebben geüpgraded naar level 4. Met de Forge veranderen spelers de perks van hun uitrusting in nieuwe runes, in ruil voor zilver.
  • Het laatste deel van Tombs of the Fallen: spelers moeten zich een weg zien te banen door drie mysterieuze tombes gevuld met moeilijke puzzels en valstrikken. Enkele de meest toegewijde avonturiers ontrafelen de verborgen geheimen van een vervallen beschaving. De tombes zijn beschikbaar voor alle spelers na het ontgrendelen van Ravensthorpe, Eivors nederzetting.
  • Speciale in-game beloningen via Ubisoft Connect: om de 15e verjaardag van de Assassin’s Creed franchise te vieren, genieten spelers van het AC15 settlement-pakket en tattooset.

Er is meer gratis content onderweg naar Assassin’s Creed Valhalla, waaronder het Oskoreai festival, dat plaatsvindt van 20 oktober tot en met 10 november, en The Last Chapter-verhaallijn. Het festival brengt nieuwe activiteiten, quests en beloningen met zich mee.

Assassin’s Creed Valhalla is reeds verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Assassin's Creed Valhalla Update (Foto: Ubisoft)