PSV begint Europa League met gelijkspel tegen Bodø/Glimt

PSV is er donderdag niet in geslaagd om te winnen bij de start van de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij speelde met 1-1 gelijk tegen het Noorse Bodø/Glimt.

PSV had in de eerste helft de betere kansen, maar bij rust keken de Eindhovenaren tegen een 0-1 achterstand aan na een knappe goal van Albert Gronbaek. De Deense aanvaller krulde de bal knap in de verre hoek en liet daarbij de PSV-doelman kansloos.

In de tweede helft kwam PSV op gelijke hoogte via Cody Gakpo. De aanvoerder van PSV werd fraai bediend door invaller Anwar El Ghazi met een hakje en schoot raak in de verre hoek. Vlak voor tijd kregen de Noren nog een prima kans op de overwinning. Eerst redde Walter Benítez knap op een inzet van Gronbaek en niet veel later moest de PSV-doelman opnieuw een redding maken op een vrije schietkans van Hugo Vetlesen.