FOK! Wat een weer: 30 augustus, iets warmer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hallo!

Brr, wat was het fris gisterochtend. Zowaar had ik de jas weer aan op de fiets met nog wel de korte broek aan. De minimumtemperatuur was dan ook het laagst in mijn omgeving; 6.3 graden in Hupsel tot 16.9 graden in Lauwersoog. Het zonnetje probeerde er door te komen, wat uiteindelijk ook lukte. De maximumtemperaturen lagen overal boven de 20 graden, tot 24 graden in het oosten. In het noorden is wat lichte neerslag gevallen, elders bleef het droog.

Wat het weer het komende etmaal gaan doen zal het KNMI u vertellen:

Vanochtend schijnt de zon op de meeste plaatsen en is het droog. Er staat een matige wind uit het noordoosten.

Vanmiddag is het vrij zonnig en droog. In het zuiden is er soms meer bewolking. De middagtemperatuur varieert van 20°C langs de noordkust tot 26°C in het zuidoosten. De wind uit het noordoosten is matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Vanavond komt er in het zuiden meer bewolking. Aan het einde van de avond is er in het zuidoosten kans op een bui. In de rest van het land blijft het de hele avond droog. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan zee (vrij) krachtig. (Bron:KNMI)

 

De oude watertoren in Winterswijk rookt niet, het is een onschuldig wolkje! (Foto: Vriendin van _UserName_)
De oude watertoren in Winterswijk rookt niet, het is een onschuldig wolkje! (Foto: Vriendin van _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!