Skater wordt met geweld beroofd

Een 25-jarige man rijdt in de nacht van zondag op maandag op zijn longboard, een soort lange skateboard, terug naar huis in Utrecht. Even na 1:30 uur komt hij drie jongens tegen die hem de weg versperren. Dit leidt tot een ruzie en een mishandeling, waarbij het slachtoffer korte tijd buiten westen geraakt.


Zware mishandeling 25-jarige man door drie jongens (bron: YouTube)

De skater wordt geschopt en geslagen en hij krijgt zelfs een fiets en fietsenrek tegen zich aan gegooid. Als hij op de grond ligt gaat de mishandeling gewoon door en wordt hij over zijn hele lichaam, inclusief hoofd, geschopt.

De man was slim genoeg om zich richting een beveiligingscamera te bewegen, waardoor alles op video is vastgelegd. Hij raakt kort buiten bewustzijn en merkt dan dat al zijn spullen, inclusief telefoon, zijn gestolen.

De skater weet hulp te halen bij een café in de buurt, zij bellen een ambulance, waarna een hersenschudding wordt geconstateerd. 

Het gaat om drie lichtgetinte jongens die alle drie in straattaal spraken. Heeft u een idee wie dit agressieve drietal is? Twijfel dan geen moment en bel één van de tiplijnen: 0800-6070 of anoniem 0800-7000.

Ben jij één van de jongens, ga dan zo snel mogelijk naar een politiebureau en geef je aan.