Uitslag Vitesse - RKC

Vitesse heeft tegen RKC het eerste punt van het seizoen binnengehaald. Na drie nederlagen op rij werd speelde de Arnhemmers met 2-2 gelijk tegen RKC.

Vitesse probeerde het in de eerste helft wel, maar speelde vooral slordig tegen RKC. De Waalwijkers waren gevaarlijker en na een mooi passje van Patrick Vroegh zorgde Florian Jozefzoon met een stiftje voor de 0-1. Vroeg in de tweede helft zorgde Iliass Bel Hassani na een prachtige vrije trap voor de 0-2.

Na de 0-2 en de twee verschillende wissels kwam Vitesse terug in de wedstrijd nadat Matús Bero een strafschop binnenschoot, waarna Ryan Flamingo vanuit een corner de 2-2 binnen kopte. Vitesse ging nog op zoek naar de eerste overwinning van het seizoen en in de blessuretijd kreeg Mohamed Sankoh de kans op de 3-2, maar de invaller was te wild in zijn afwerking, waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met één punt.