FC Twente komt met nipte nederlaag goed weg bij Fiorentina

FC Twente heeft een 2-1 nederlaag geleden in de eerste ontmoeting met Fiorentina in de laatste voorronde van de Conference League.

Na een half uur leek FC Twente al kansloos tegen Fiorentina. In Florence keek de ploeg van Ron Jans al tegen een 2-0 achterstand nadat Nicolás González in de tweede minuut van de wedstrijd al raak had gekopt en binnen het half uur maakte Arthur Cabral de 2-0.

Na de nodige wissels speelde FC Twente in de tweede helft een stuk beter en halverwege de tweede helft werd dat beloont via een doelpunt van invaller Václav Cerný. Daarna werd er niet meer gescoord en bleef het 2-1 in het voordeel van Fiorentina en mag Twente nog altijd hopen om het hoofdtoernooi van de Conference League te bereiken.