Uitslag Vitesse - Feyenoord

Feyenoord heeft zondag uit bij Vitesse met 2-5 gewonnen. In Arnhem kwamen de Rotterdammers nog wel achter, maar voor rust hadden ze de achterstand al rechtgezet. In de tweede helft zou het team van Arné Slot uitlopen naar een ruime overwinning.

Vitesse kwam in eigen huis nog wel op voorsprong, maar Feyenoord ging de rust in met een voorsprong (1-2) na goals van Patrik Wålemark en Danilo. In de tweede helft kwam Vitesse op gelijke hoogte via Nikolai Baden Frederiksen.

Na de gelijkmaker kwam Feyenoord snel weer op voorsprong dankzij Javairô Dilrosun en vijf minuten na de 2-3 besliste Danilo de wedstrijd door zijn tweede van de dag te maken. Twintig minuten voor tijd maakte Lutsharel Geertruida de 2-5 en dat was direct ook de eindstand in Arnhem.