Politie doet onderzoek naar dumpen jong katertje op parkeerplaats

De dierenpolitie doet onderzoek naar het dumpen van een jong katje op een parkeerplaats en komt graag in contact met mensen die informatie hebben hierover. 

De Dierenambulance Hoorn e.o. deed vorige week melding bij de politie over het aantreffen van een kitten, die in een doos was achtergelaten op de Parkeerplaats aan de Plantsoenstraat in Abbekerk. Het katertje werd overgebracht naar een dierenkliniek en heeft alle verzorging gekregen die benodigd was. Het katje moest een operatie ondergaan.

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze kat, of naar mensen die weten wie de eigenaar/eigenaresse is van dit kitten. De doos waar het katertje in was gedumpt betreft een witte doos. De melding bij de dierenambulance over de doos met hierin het katertje werd gedaan op 18 juli rond 16.30 uur.

Vragen aan het publiek
Wie heeft informatie over: 

  • Het katertje of over het dumpen van de doos op de Parkeerplaats aan Plantsoenstraat nabij de ALC Tennisvereniging?
  • De doos waarin de kat is gevonden (zie foto)
  • Het nestje waaruit dit katje is gekomen
  • De eigenaar/eigenaresse?

Zoals op bijgaande foto’s te zien is, is het katertje zwart/wit van kleur, heeft hij een witte streep over de neus en witte voetjes.

Graag komt de dierenpolitie in contact met iedereen die kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf. Mensen met informatie wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Hoorn via 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.

Katertje Abbekerk (Afbeelding: Politie)
Katertje Abbekerk (Afbeelding: Politie)

De doos waarin het katertje gedumpt werd (Afbeelding: Politie)
De doos waarin het katertje gedumpt werd (Afbeelding: Politie)