FOK! Wat een weer: Kans op mist, daarna zonnig en warm!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hi allemaal ! 

Gisteravond was het in het noordoosten zwaar bewolkt, elders waren er brede opklaringen. Het bleef droog en er stond weinig wind.

Afgelopen nacht was het droog. In het noorden en oosten kon plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur liep uiteen van 16°C in Zeeland tot 10°C in het noordoosten. Er was weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer steekt in de loop van de nacht een matige zuidenwind op.

Vanochtend is het licht tot half bewolkt en droog. Er is weinig wind, aan zee en boven het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanmiddag is het in de zuidoostelijke helft vrij zonnig. In de rest van het land wordt het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 24°C in het noordwesten tot 30°C in het zuiden. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit zuidwest tot west.

Vanavond is het in het westen en noordwesten half tot zwaar bewolkt, elders zijn er brede opklaringen. In het noordwesten staat een matige wind uit het zuidwesten, elders is er weinig wind.

Zonnebloemen tussen Weeze en Goch (Foto:qltel)
Zonnebloemen tussen Weeze en Goch (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!