FOK! Wat een weer: Zonnig in het zuidwesten, elders meer bewolking

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Hi allemaal ! 

Gisteravond was het in de oostelijke helft zwaar bewolkt. Elders kwamen enkele opklaringen voor met de meeste zon in Zeeland. De wind kwam uit west tot noordwest en is matig. In de loop van de avond nam de wind boven land sterk af.

Vannacht bleef het droog. In het zuiden kon plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperatuur liep uiteen van 15°C in het noordwesten tot 11°C in het zuiden. Er stond weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt. In het oosten is er kans op wat lichte (mot)regen, maar veel stelt dit niet voor. De grootste kans op zon is in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan de kust staat een matige wind uit het noorden.

Vanmiddag breekt de zon op steeds meer plaatsen door, maar in het oosten blijft het waarschijnlijk nog bewolkt. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C in het noorden tot ongeveer 25°C in het zuidwesten. Er staat weinig wind, alleen aan zee waait een matige wind uit het noorden.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. Er staat weinig wind.

Pop op dat woonboot Krommenie (Foto:PLY)
Pop op dak woonboot Krommenie (Foto:PLY)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!