Auto's rammen in nieuwe DLC voor Grid Legends

Codemasters en Electronic Arts hebben de gamemodus 'Classic Car-Nage' uitgebracht voor Grid Legends. Deze DLC is inbegrepen mocht je de Deluxe Edition van de game hebben gekocht.

De modus introduceert Derby-style gameplay waarin coureurs zich vooral niet hoeven in te houden en op andere voertuigen in kunnen rammen met hoge snelheden. Bestaande raceregels worden hier genegeerd. De modus speelt een prominente rol in een nieuw contentpakket dat ook verhaalgedreven elementen en cross-platform multiplayer DLC bevat. Spelers kunnen racen in nieuwe voertuigen en hun vrienden uitdagen op vier nieuwe tracks. Naast deze DLC wordt er een nieuwe patch uitgebracht die onder andere de Team Fordzilla - P1 gratis aan de game toevoegt als speelbaar racemonster.

Classic Car-Nage biedt een speciale serie aan race-events die de helden uit de ‘Driven to Glory’-verhaalmodus opnieuw in de spotlights zet. De eerste aflevering staat in het teken van Valentin Manzi, het personage dat tot leven wordt gebracht door de Britse acteur Ncuti Gatwa. Hij en de andere coureurs richten een ravage aan in acht verhalende Classic Car-Nage-events. Daarnaast krijgen spelers toegang tot vijf nieuwe voertuigen, waaronder een ijsco-truck, en vier nieuwe routes verspreid over twee locaties: de Yokahama Docks en Havana. Deze uitbreiding voor Grid Legends brengt ook drie nieuwe, gesponsorde carrière-events met zich mee.

Grid Legends is verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en PlayStation 5, evenals voor PlayStation 4, Xbox One en pc.